Nytt ungdomsråd og ny leiing

Vegard Fosså og Julie Aakre Bratland skal leia ungdomsrådet. - Klikk for stort bilete

Fusa ungdomsråd hadde konstituerande møte måndag 26.9. og valde Vegard Fosså til ny leiar, medan Julie Aakre Bratland er ny nestleiar. Skuleåret 2016/2017 er det 10. året med permanent rådsorgan for ungdom i Fusa kommune.

På møte måndag vart Emilie Opheim og Marte Ekeberg Klippen valde til nye frie representantar til ungdomsrådet, med Håkon Markhus som deira vararepresentant.

Dei øvrige som sit i ungdomsrådet er:
Torbjørn Fosså og Maria Åsmul frå Fusa ungdomsskule
Vegard Fosså og Julie Aakre Bratland frå Fusa vidaregåande skule
Helge Mjånes frå Fusa kommunestyre

Vegard Fosså var nestleiar føregåande år og vart ved konstitueringa måndag vald til ny leiar. Julie Aakre Bratland er fersk i ungdomsrådet og vart vald til ny nestleiar.

Jubileumsår

Ungdomsrådet startar no på sitt 10. arbeidsår som permanent rådsorgan for ungdom i Fusa kommune. Sjå eiga infoside om ungdomsrådet. Sakspapira til ungdomsrådet kan du lesa digitalt.

F.v. Helge Mjånes, Torbjørn Fosså, Maria Åsmul, Emilie Opheim, Julie Aakre Bratland og Vegard Fosså. Marte Ekeberg Klippen var ikkje til stades då biletet vart teke. - Klikk for stort bilete

Publisert av Erik Vangsnes. Sist endra 27.09.2016