Ministerbesøk i Fusa

Ministerbesøk på Fusa skule 28.5.2013 - Klikk for stort bileteMinisterbesøk på Fusa skule 28.5.2013 Anne Helen Helland Tysdag 28. mai var kunnskapsminister Kristin Halvorsen på Fusa-tur. Ho besøkte både Fusa oppvekstsenter, Fusa ungdomsskule og Fusa vidaregåande skule, og fekk møta både elevar, lærarar og foreldre. Fusa viste seg frå si beste side, og ministeren sa seg nøgd med det ho fekk sjå og høyra.

I praksis

"Samarbeid om praksis i praksis" var temaet for studieturen til ministeren og partileiaren hennar, Audun Lysbakken (SV).

På Fusa oppvekstsenter fekk ho høyra om barnehageprosjektet "Me gjekk til bekken, men fekk meir enn vatn" og arbeidet med sosial læreplan.

Fusa vidaregåande skule baud på smakebitar av kunst, tekniske godbitar og gourmetmat servert av eigne elevar.

På Fusa ungdomsskule fekk kunnskapsministeren oppleva døme på praktisk pedagogikk både på skuleplassen og i klasserommet.

F.v. kunnskapsministeren, Irene Kvåle Foer, Lysbakken og Janne Gjøn Gjernes. | Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland F.v. ministeren, Lysbakken, Stine E. Hjemdal og Liv Veland.  | Fotograf: Anne Helen Helland Søstrene Marte (t.v.) og Elen (t.h.) Ekeberg Klippen og Anna Skåthun Epland | Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fusa ungdomsskule | Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fotograf: Anne Helen Helland Fusa ungdomsskule | Fotograf: Anne Helen Helland

Publisert av Ella Marie Brekke Vangsnes. Sist endra 28.05.2013