KV Tor fotograf Strandvik oppvekstsenter
Fotograf: Strandvik oppvekstsenter
Elevar frå Strandvik oppvekstsenter om bord i KV Tor fotograf Strandvik oppvekstsenter
Fotograf: Strandvik oppvekstsenter
Mannskapet på kystvaktskipet KV Tor fortalde om arbeidet sitt fotograf Strandvik oppvekstsenter

Kystvaktbesøk i Strandvik

Elevane ved Strandvik oppvekstsenter har hatt maritime dagar på tampen av skuleåret. Etter to flotte dagar med utforsking i fjøra, fiske og matlaging, kom sjølvaste kystvaktbåten KV Tor på besøk fredag 15.juni.

KV Tor ankra opp ute i fjorden, og kom med lettbåt og henta 3.-7.trinn som sto oppstilte og spente på kaien. Om bord på den store båten stod mannskapet klar og tok godt i mot oss. Her fekk elevane omvising, medan mannskapet på Kystvakta fortalde litt om arbeid sitt.

Fleire elevar kjende igjen båten, då den ofte ligg ute i Bjørnefjorden. Elevane fekk også prøva brannslangen og sikta med kanona framme i baugen, noko som fall i god smak!

Superracerbåt

Etter endt omvising blei begeistra elevar køyrde tilbake i ein annan og raskare lettbåt, som fort vart døypt for ”superracerbåten”. Ein stor dag for store og små ved Strandvik oppvekstsenter.

Hjarteleg til Kystvakta og mannskapet på KV Tor!

Snarveg:

Torill Jørgensen, Strandvik oppvekstsenter