Kunstprosjekt i Jettegryto barnehage

Kunstprosjekt i Jettegryto barnehage - Klikk for stort bileteKunstprosjekt i Jettegryto barnehage Jettegryto

I mars og april har barna i Jettegryto barnehage fått utfalda seg med ulike kunstformer. Fredag 26. april inviterer barnehagen kunstnarane, foreldre og besteforeldre til kunstkafè i barnehagen.

Barna har fått prøva seg med acrylmaling, teikning med kolstift, leire og sjølvportrett med fotocollage. Dei minste fekk måla med heile seg, med innlagt bad etterpå, fortel styrar Kjellaug Skage Raunsgard.
Jettegryto barnehage vil takka lokale kunstnarar som har vore med dei i prosjektet: Bente Dankertsen, Anja Tveiterås og Wenche Øygard. Takk til kunstnarane for inspirasjon og god rettleiing!

Fotograf: Jettegryto Fotograf: Jettegryto Fotograf: Jettegryto Fotograf: Jettegryto Fotograf: Jettegryto Fotograf: Jettegryto

Publisert av Anne Helen Helland. Sist endra 26.04.2013