Interkommunalt samarbeid om næringsareal

Prosjektgruppa: f.v. Hans-Christian Engum i Hordaland fylkeskommune, Vidar Totland i Business Region Bergen, Asle Andås i Os kommune, Tone Ramsli i Samnanger kommune, Hans Vindenes i Fusa kommune og Terje Raunsgard i Fusa Utviklingsselskap. - Klikk for stort bileteProsjektgruppa: f.v. Hans-Christian Engum i Hordaland fylkeskommune, Vidar Totland i Business Region Bergen, Asle Andås i Os kommune, Tone Ramsli i Samnanger kommune, Hans Vindenes i Fusa kommune og Terje Raunsgard i Fusa Utviklingsselskap. BRB Kommunane i Bjørnafjordområdet har starta opp eit felles planarbeid for næringsareal. Samarbeidet femnar om kommunane Os, Fusa og Samnanger. Ein slik interkommunal plan vil vera eit nybrotsarbeid og er ikkje gjort tidlegare i vår region. Målet er at planprogrammet skal handsamast politisk våren 2014. Les meir om saka på nettsida til Business Region Bergen.

Publisert av Erik Vangsnes. Sist endra 21.09.2013