Husmannsliv og dansketid i Fusa

Engevikdag 2016: Militær eksersis 2 - Klikk for stort bilete

Vårprogrammet i det lokalhistoriske undervsiningsopplegget "Fusanisto" vart gjennomført før 17. mai. 5. klassingane fekk prøva seg som husmenn for ein skuledag. 6. klassingane tok steget tilbake til dansketida med våpenskjold, trommevirvlar og militær eksersis på embetsmannsgarden Engevik.

Sjå bilete frå aktivitetsdagane:

• Husmannsdag i Vinnesholmen
  • Aktivitetsdag på Engevik Gaard
Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Kua Alex, Magne Gjuvsland, Olav Flølo og Ragnhild Bjørke. | Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Arnhild Nordtveit Husmannsdag 2016: Roing Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Anne-Grethe Gjerdevik Fotograf: Martin Haugen
Fotograf: Arnhild Nordtveit F.v. Lars Johan Ditmarsen, Hans Olav Henanger, Anne Ditmarsen, Ottar Midtrød og Erik Vangsnes. | Fotograf: EMBV Fotograf: Martin Haugen Hans Olav Henanger viser fram jettegrytene på Engevik. | Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Arnhild Nordtveit Fotograf: Martin Haugen Fotograf: EMBV Fotograf: EMBV Fotograf: EMBV Fotograf: Arnhild Nordtveit Instruktør Ottar Midtrød | Fotograf: Arnhild Nordtveit Instruktør Ottar Midtrød. | Fotograf: EMBV Fotograf: EMBV Smia på Engevik Gaard | Fotograf: EMBV Fotograf: EMBV Engevikdag 2016: Våpenskjold Engevikdag 2016: Våpenskjold "Fred i verden og på jorda" Engevikdag 2016: Våpenskjold "Følg hjarta og bli fusing" Engevikdag 2016: Våpenskjold "Me lever for fisk"
Publisert av Ella Marie Brekke Vangsnes. Sist endra 24.05.2016