Fusa sine to lag i skulemeisterskapen i volleyball 2012. | Fotograf: Fredrik Thorsen
Stolte volleyball spelarar: Bak frå venstre: Othelie, Hanne og Grethe. Framme frå venstre: Vilde, Elin, Johanne, Hilde og Elen. Liggjande: Torjus og Sebastian. Ikkje tilstades: Gjøa og Jonas fotograf Fredrik Thorsen

Fusa-suksess i skulecup i volleyball

Fusa ungdomsskule stilte med to lag i skulecupen i volleyball i Nordneshallen i Bergen fredag 4. mai. Det blei siger til mixlaget og andreplass til jentelaget. Fusa kommune gratulerer.

Fredag 4. mai dro elevar frå Fusa ungdomsskule på eiga initiativ på volleball turnering i Nordneshallen i Bergen. Med seg heim igjen hadde dei pokalar for fyste og andre plass i sine klassar.

- Me stilte med eit mix lag som vann si gruppe og eit jentelag som kom på andreplass, men utan volleball erfaring var dei ikkje. Me har i snitt trent i seks år, sa Elin og Johanne, og tilvanleg spelar dei i 1. divisjon U16.

Ragnar rektor som er tydeleg stolt av elevane sine, ønskjer å presisera at dei hadde meldt seg på heilt på eiga hand, utan noko form for påverknad frå skulen.

Publisert av Erik Vangsnes. Første gong publisert 09.05.2012