Fusa har fått assisterande rådmann

Assisterande rådmann Hege S. Samland - Klikk for stort bileteAssisterande rådmann Hege S. Samland EMBV

Hege Sæhle Samland er tilsett som assisterande rådmann i Fusa kommune. Ho tok til i stillinga sist veke. Samland kjem frå jobben som einingsleiar for Økonomi, service og drift.

Hege Sæhle Samland kjem frå Øystese. Ho har utdanning frå Universitetet i Bergen og Norges Handelshøyskole innan økonomi, administrasjon og organisasjonsvitskap.

Leiarerfaring

Samland har mange års erfaring som leiar i privat verksemd. Ho har vore avdelingsleiar i Opplysningen 1881 i Norheimsund og vart i 2009 kåra til ”Call Center Manager of the Year” – Europas beste callsenterleiar. Seinare har ho vore dagleg leiar i ISS Facility Services A/S.

1.1.2013 tok ho til i stillinga som leiar for den nyoppretta eininga Økonomi, service og drift i Fusa kommune.

Omorganisering

Den strategiske leiargruppa i Fusa kommune har tidlegare vore sett saman av rådmann og kommunalsjef. Då Øyvind Haga slutta i stillinga som kommunalsjef i sommar, vart det i staden lyst etter assisterande rådmann. Frå 1.1.2014 vert det fleire endringar i organisasjonen, då talet på einingar og ansvarsområde vert redusert frå 18 til 8.

Sjå tidlegare nyhendeartikkel om endring av organisasjonskartet.

Publisert av Ella Marie Brekke Vangsnes. Sist endra 22.08.2013