Fusa vidaregåande skule - fasade ved  maskinverkstad
(20.07.2012)

I sommar ligg Hordaland fylkeskommune sitt framlegg til skulebruksplan for dei vidaregåande skulane i fylket ute til høyring. Planen har fått namnet «Skole- og tilbodsstruktur for framtida - Skolebruksplan Hordaland fylkeskommune 2012–2025». Det vert gjort framlegg om til dels store endringar for fleire av dei vidaregåande skulane, også for Fusa vidaregåande skule. Fristen for å uttala seg om planframlegget er 1. oktober.

restaurert_maria_m._jesusbarnet-portrett.jpg
(18.07.2012)

Det er mykje å sjå og oppleva i sommar-Fusa. Fastbuande og tilreisande kan få med seg unik kyrkjekunst i Holdhus kyrkje, måleriutstillingar i Glasgato i Kommunetunet og på Engevik Gaard, sommarkonsertar på Eikhaugen Gjestegard og kystkulturdagar under Kystsogevekene.

FBBS-konsert 12.07.12
(16.07.2012)

Torsdag 12. juli lydde det bluegrassrytmar frå stova på Fusa bu- og behandlingssenter (FBBS) i Eikelandsosen. Earlybird Stringband med fusingen Hans Martin Austestad inviterte bebuarar og tilsette til gratiskonsert, og FBBS melder om ei flott oppleving for alle.

Eikelandsosen helsesenter - tilsette og Lifepak-maskin
(29.06.2012)

Legetenesta i Fusa vert frå 1. juli samla i Eikelandsosen helsesenter. Legekontoret på Fusatun vert lagt ned frå same dato. Både legevakt og alle fastlegane har kontora sine i Eikelandsosen helsesenter.

Fann du det du leitte etter?
Dagens bilde Søk etter historiske foto frå Fusa