Trine Lindborg opna eigenberedsveka
(31.10.2019)

Bruk råda i eigenberedskapsbrosjyren og sørg for deg sjølv og dei du har i heimen. Tenk òg på om det er andre som som kan ha bruk for di hjelp. Ta vare på kvarandre i krisesituasjonar. Det var oppmodinga frå Trine Lindborg, då ho opna eigenberedskapsveka i Fjord'n Senter i Eikelandsosen på sin første arbeidsdag som ordførar i Bjørnafjorden kommune.

Trine Lindborg
(30.10.2019)

På sin første arbeidsdag som nyvald ordførar i komande Bjørnafjorden kommune kjem Trine Lindborg til Eikelandsosen i dag onsdag 30. oktober for å vera med på offisiell markering av Eigenberedskapsveka 2019. Det skjer klokka 16 i Fjord'n Senter. Velkommen!

Jodtablettar
(30.10.2019)

Har du barn under 18 år? Ammar du? Eller er du gravid? Då bør du ha jodtablettar i beredskapslageret ditt heime. Tablettane kan gi vern mot radioaktivt jod ved atomulykker, og skal berre takast etter råd frå myndigheitene.

Eigenberedskapslager
(29.10.2019)

Visste du at du treng minst tre liter reint vatn per person i døgnet til drikke og matlaging? Har du ekstra matvarer med lang haldbarheit? Korleis kan du halda varmen dersom straumen er borte i tre døgn? Sjekk lista over kva nasjonale styresmakter anbefaler i denne brosjyren.

Fann du det du leitte etter?
Dagens bilde Søk etter historiske foto frå Fusa