Bossinnsamling
(25.04.2017)

Den store nasjonale ryddedugnaden våren 2017 starta opp 24. april og varer fram til og med 12. mai. Det er BIR som står bak aksjonen i vårt område som i år går både på land i nærmiljøa og langs strendene. Målet er få det reint og ryddig til 17.mai. Sjå meir informasjon hjå BIR.

Møteklubbe 2
(24.04.2017)

Kommunestyret har møte torsdag 27.4. kl. 17 på Kommunetunet i Eikelandsosen. Møtet er ope for alle interesserte. På sakslista står m.a. reguleringsplan for Baldersheim, ombygging av rehabiliteringsavdelinga på Fusa bu- og behandlingssenter, kartlegging av lokale friluftsområde og finansiering av områdeplan for tømmerkai. Møteinnkallinga, med fullstendig saksliste, finn du her.

 

I møtet vil det også verta gitt orienteringar om m.a. barnevernet i Fusa kommune og samarbeid mellom offentlege og private skular i Fusa. 

Even Lygre
(05.04.2017)

Fusa kommune inviterer til Frivilligseminar og "kick-off" for arbeidet med ny kulturplan torsdag 6. april kl 17-21 i Kommunetunet, Eikelandsosen. Sjå plakat (PDF, 4 MB). Du får m.a. presentert resultata frå den store organisasjonsundersøkinga i 2016. Møte er ope for alle interesserte og engasjerte fusingar!

Fann du det du leitte etter?
Dagens bilde Søk etter historiske foto frå Fusa